Hvilken stil har du?

Hos oss kan du bygge drømmebadet ditt. Vi har et bredt sortiment som kan hjelpe deg med å finne din favoritt stil

Baderommet skal være et hyggelig rom å tilbrige tid, og det finnes så mange stilarter du kan velge i. Vår leverandør Korsbakken Bad har satt sammen fantastiske baderomspakker for å kunne inspirere deg til å finne din stil. 

Nordisk Hvit Matt:

Stramme, rene linjer. Matte, lyse farger. Kvalitetsprodukter med lang levetid, kombinert med naturelementer som bambus, stein og grønne vekster. - Dette er det nordiske oppgraderte baderommet.

Slik skaper du stilen

Nordisk og skandinavisk interiør handler om å kombinere kvalitetsprodukter, design og livvstil sammen til et tidløst uttrykk. Stilen er stadig i endring, men holder seg innefor visse rammer. Elementer fra naturen og den lyse fargepaletten vil bestå, sammen med de rene linjene og kjærligheten for produkter som tåler tidens tann. Vi har på vårt oppgraderte nordiske baderom valgt å implementere hvit matt som en ny farge. Den går igjen på vår servantkran og takdusj, samt på våre nyheter i tilbehør-kategorien. Vår nye kolleksjon Silhouet Collection innholder nemlig baderomstilbehør i samme overflate som våre andre Silhouet-produkter. 

Trend-tips: Brystpanelen er tilbake, i det minste som et dekorelement! Ved å dele opp en vegg med spiler eller spiletapet skaper du dybde og varme på et rom med ellers slette og kalde overflater. 

Dempet Granitt

Dempet granitt viser en moderne stil som mange ønsker seg. Stilen skapes med sine mørke grå matte møbler, bolleservanter i mikrosement og sine sorte detaljer. For å mykne opp uttrykket kan man variere fliser og farger på veggene, eller ta inn varmere farger i baderomstilbehøret.

Slik skaper du stilen

Dempet granitt er en mørk, ren og moderne baderomstil. Badet er for deg som er ute etter et stilsikkert baderom med designprodukter som skaper en urbant og minimalistisk stil, uansett om du bor i storbyen eller på landet.

Baderomsmøblene bør holdes i mørke farger, som sort, grått eller mørke brunt. Armaturer som kraner og dusj skal være i sort matt, en overflate som har vært i trendbildet over lenger tid- og som også vil holde seg moderne i årene som kommer. Velg bolleservanter med et industrielt og tøft uttrykk, vi har i Dempet Granitt valgt bolleservanter i mikrosement, men du kan også velge servanter i for eksempel betong eller støpejern.

Ta igjen den runde formen i bolleservantene med et rundt speil, dette gjør at du mykner opp det ellers så stramme uttrykket på baderommet. Velger du et speil med belysning har du her mulighet til å skape mer varme i rommet ved at du kan variere lyskilder ut i fra bruk. 

Hyttebad: Sommerbris

På dette sommerlige hyttebadet får du virkelig en følelse nærheten til sjø og svaberg. Det rene hvite baderommet med luftige gardiner og nostalgiske kraner understreker både det romantiske og maritime uttrykket. Detaljer som håndkleholder og toalettrullholder i samme nostalgiske serie gjør det hele ekstra gjennomført.

Slik skaper du stilen

 Et hyttebad skal være et sted der både du og familien trives. Ofte skal det inneholde nok plass og oppbevaring til både en eller to familier, og det skal kunne stå tidens tann gjennom flere år. På vårt hyttebad Sommerbris har vi tatt dette i betraktning, samtidig som vi har prøvd å skape en behagelig og nostalisk atmosfære. 

For å skape denne stilen på ditt bad anbefaler vi deg at du går for baderomsmøbler i hvit eller lyst treverk. Vi har valgt å gå for et hvit mat møbel med hvite grep, samt hvit heldekkende servant. Vi valgte servantkran og takdusj i krom fra vår nostalgiske serie Tradition. I denne serien har vi også blant annet håndkleholdere og toalettpapirholder, en ekstra detalj som gjør at hele baderommmet henger sammen. 

Er du så heldig at du har en fantastisk utsikt, anbefaler vi at du velger deg et stort speil som kan ta igjen den flotte utsikten eller naturen ute. Speil gir også mer lys, så dersom du har et lite bad vil speilet hjelpe deg med å skape større romfølelse. 

Klassisk Ro

Du har kanskje sett dem komme; de nordiske fargekombinasjonene som bringer assosiasjoner til hav, himmel, horisont og nærhet til naturen. Vi snakker om duse farger som skaper ro. Tidspress og stress i hverdagen gjør at mange av oss lengter etter ro og overskudd. Derfor har baderommet utviklet seg til å bli ett av de viktigste rommene i huset for avslapning og egenpleie.

Slik skaper du stilen

Klassisk Ro har materialer som bringer assosiasjoner til hav, himmel, horisont og natur. Her finner du praktisk speilskap med speil på begge sider, lekker tynn porselenservant, samt kran og takdusj i krom.

På et bad som dette ønsker vi at du skal finne roen og kunne nyte et flott baderom. Vi har valgt å kombinere maling på vegger med trespiler i bestemte soner. På gulvet har vi lagt store lyse fliser, alt for å skape en sammenhengende harmoni og luftighet.

Soft Matt

Soft matt er stilen for deg som elsker nye trender med klassiske innslag. Stilen oser luksus med farger og materieler som taupe, børstet kobber og hvit matt. For å understreke stilen legges det til tilbehør i moderne myke former som skaper en varme i baderomemet.

Slik skaper du stilen

Ønsker du deg et baderom som skiller seg ut? Et bad trenger hverken å være kjedelig eller tradisjonelt! Med Soft Matt håper vi at du bli inspirert til å skape et bad akkurat slik du selv ønsker å ha det. For å skape nettopp denne stilen jobbet vi mye med fargevalgene. Vi valgte tilslutt å kombinere vårt delikate baderomsmøbel Big i fargen Taupe med rosa dekorvegg og våtromsmaling. For å skape et persolig uttrykk valgte vi å lage dekorveggen som en brystpanel i hele rommet. Rommet virker nå større og får et særpreg som få andre bad kan måle seg med. 

Hyttebad: Lun Natur

Vil natur ute, lun natur inne. Hyttebadet skal skape en deilig, varm og avslappende atmosfære med detaljer i sort matt og innslag av naturelementer.

Slik skaper du stilen

Lun Natur ble skapt med inspirasjon fra den norske fjellheimen: naturelementer på vegger og møbler, kombinert med røffe materialer som støpejern og armaturer i sort matt. Vi har valgt å sette inn et stort speil for å skape mer lys i rommet, samt hente inn utsikten fra vinduet. For å gi deg mer oppbevaringsplass har vi valgt baderomsmøbelet BIG, som har ekstra stor underskuff. Her får du ekstra god plass til for eksempel håndkler for deg og din familie.

Klassisk

Den lyse, klassiske stilen passer inn i de fleste hjem. Med et baderomsmøbel i hvit høyglans og tilbehør krom, skaper du et tradisjonelt og tidløst bad.

Slik skaper du stilen

Et klassisk bad er badet for deg som er ute etter et tidløst uttrykk, er prisbevisst og ønsker løsninger som vil vare i mange år. Med lyse farger på vegg og gulv, samt vedlikeholdsvennlige overflater på møbler og armatur, vil du ha et godt utgangspunkt for et flott baderom.

For å understreke den klassiske stilen velger du tilbehør og pynt i nøytrale farger, som beige, grå eller lys brun. Innslag av treverk og tørkede strå gjør at badet virker mindre sterilt. Et stort og loddent baderomsteppe vil være med på varme opp rommet. Ønsker du å gjøre badet mer personlig, kan du velge legge frem badehåndklær, såpepumpe og duftlys i i deilige farger som mørk grønt, blått eller brent terrakotta. 

Moderne

Den moderne stilen gjenkjennes av rene linjer og detaljer i matte trendfarger. Stilen føles samtidig tidløs med sine materialer i grå eik eller hvit matt. Uttrykket forsterkes med tilbehør som bomullsblomster og tilbehør i betong.

Det Lille Baderommet

Tro det eller ei, du kan få plass til mye på et lite bad! Her kan du med smarte løsninger og noen enkle grep skape et innbydende og delikat rom. Kanskje det er på det lille badet du skal være litt ekstra kreativ?

Vi hjelper deg gjerne med fargevalg, overfalater og tilbehør sammen med våre leverandører Korsbakken Bad. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å sette sammen baderomspakker.

Kontakt oss

+47 32 99 11 11
nettbutikk@rorgrossisten.no
Åpningstider kundeservice: 10-14

 1. VikingBad MIE fingergrep 120DBL servantskap, lys grå
  VikingBad VikingBad MIE fingergrep 120DBL servantskap, lys grå
  Tilbudspris kr 9 600 Veil. pris kr 9 610
  - +
 2. VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, mørk grå
  VikingBad VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, mørk grå
  Tilbudspris kr 8 280 Veil. pris kr 8 715
  - +
 3. VikingBad MIE fingergrep 120 servantskap, sort eik
  VikingBad VikingBad MIE fingergrep 120 servantskap, sort eik
  kr 9 405
  - +
 4. VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, lys eik
  VikingBad VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, lys eik
  Tilbudspris kr 8 705 Veil. pris kr 8 715
  - +