Hvilken stil har du?

Hos oss kan du bygge drømmebadet ditt. Vi har et bredt sortiment som kan hjelpe deg med å finne din favoritt stil.

 

Baderommet skal være et hyggelig rom å tilbrige tid, og det finnes så mange stilarter du kan velge i. Vår leverandør Korsbakken Bad har satt sammen fantastiske baderomspakker for å kunne inspirere deg til å finne din stil. 

 

Nordisk Hvit Matt:

Rene linjer, naturelementer og hvite matte overflater skaper et unikt nordisk uttrykk. Ved å velge hvite kraner og servanter har vi modernisert det nordiske badet til å bli mer organisk og innbydende.

Dempet Granitt

Dempet granitt viser en moderne stil som mange ønsker seg. Stilen skapes med sine mørke grå matte møbler, bolleservanter i mikrosement og sine sorte detaljer.

Hyttebad: Sommerbris

Sommerbris skaper en følelse av nærhet til sjø og svaberg. Det rene hvite baderommet med luftige gardiner og nostalgiske kraner understreker både det romantiske og maritime uttrykket.

Klassisk Ro

Du har kanskje sett dem komme; de nordiske fargekombinasjonene som bringer assosiasjoner til hav, himmel, horisont og nærhet til naturen. Vi snakker om duse farger som skaper ro.

Soft Matt

Soft matt er stilen for deg som elsker nye trender med klassiske innslag. Stilen oser luksus med farger og materieler som taupe, børstet kobber og hvit matt.

Hyttebad: Lun Natur

Vil natur ute, lun natur inne. Hyttebadet skal skape en deilig, varm og avslappende atmosfære med detaljer i sort matt og innslag av naturelementer.

Klassisk

Den lyse, klassiske stilen passer inn i de fleste hjem. Med et baderomsmøbel i hvit høyglans og tilbehør krom, skaper du et tradisjonelt og tidløst bad.

Moderne

Den moderne stilen gjenkjennes av rene linjer og detaljer i matte trendfarger. Stilen føles samtidig tidløs med sine materialer i grå eik eller hvit matt.

Det Lille Baderommet

Tro det eller ei, du kan få plass til mye på et lite bad! Her kan du med smarte løsninger og noen enkle grep skape et innbydende og delikat rom.

Vi hjelper deg gjerne med fargevalg, overfalater og tilbehør sammen med våre leverandører Korsbakken Bad.

 

Du kan også velge i stilarter fra VikingBad som:

 

Urban stil

Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer og møbler. De dempede, varme gråtonene på flisene og veggene innbyr til ro og trivsel i baderommet.  MIE baderomsmøbel i sort eik eller mørk grå farge gir hele rommet et mykere og moderne uttrykk. 

Elegant

Den gjennomførte stilen med gyldne armaturer og detaljer kombinert med hvite rene veggfliser og sorte gulvfliser gir dette badet en tøff og elegant stil. Den nye Emil dusjløsningen med gulldetaljer og 8mm glass gir rommet et moderne og stilfullt design.

Nordisk

En lys, varm og tidløs stil med naturmaterialer og lyse fliser gir ditt baderom et lyst, varmt og nordisk uttrykk. Den runde vasken myker opp stilen sammen med de organiske formene på badekaret. Her får man et baderom som bidrar til en god og harmonisk start på dagen.

Klassisk

En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte armatur. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens flisvalget gir en elegant og kontinental opplevelse. Med sort eller mørkt tilbehør understrekes stilen ytterligere.  

Harmoni

En lys, varm og tidløs stil gjør rommet lyst og luftig med en stil som passer i de fleste hjem. Den runde vasken myker opp inntrykket sammen med de organiske formene på badekaret. Her får du et baderom som gir en god start på dagen og som fungerer godt i hverdagen.   

Retro

Her får du et moderne og samtidig personlig bad, med en stilmiks som henter inspirasjon fra sydligere strøk og gamle tider. De mønstrede flisene skaper karakter og gir en flott kontrast til rommet. Et nydelig baderom du kan glede deg til å stå opptil.  

Ta kontakt med oss om du trenger hjelp, så finner vi en løsning som passer deg.

 1. VikingBad MIE fingergrep 120DBL servantskap, lys grå
  -15%
  VikingBad VikingBad MIE fingergrep 120DBL servantskap, lys grå
  Tilbudspris kr 7 769 Veil. pris kr 9 140
  - +
 2. VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, mørk grå
  -15%
  VikingBad VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, mørk grå
  Tilbudspris kr 7 047 Veil. pris kr 8 290
  - +
 3. VikingBad MIE fingergrep 120 servantskap, sort eik
  -15%
  VikingBad VikingBad MIE fingergrep 120 servantskap, sort eik
  Tilbudspris kr 7 603 Veil. pris kr 8 945
  - +
 4. VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, lys eik
  -15%
  VikingBad VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, lys eik
  Tilbudspris kr 7 047 Veil. pris kr 8 290
  - +