Dusjvegger fra Strømberg Bad

La baderommet være en kilde til nytelse. Ditt private rom der du kan lukke døren og la den gode følelsen senke seg. Noe å glede seg til når du står opp opp om morenen. Et godt sted å avslutte dagen

#Strømberg#

Noma er for deg som vil skape dramatikk og kontraster på badet. Fokuset er "Bold and Black" De funksjonelle dusjdørene kommer kun i svart, med fokus på moderne design i modellene New York og Frame, samt å ha store justeringsmuligheter.Du får en imponerende løsning med høy sikkerthet-helt uten at det går på kompromiss med det designmessige uttrykk.

 • Noma 110Noma er en praktisk og elegant foldedørsmodell som gir deg ekstra plass på badet. De to dørene som møtes i en stilfull vinkel,kan åpnes både inn-og utover. Når dusjveggene ikke er i bruk, kan dørene foldes helt inn mot veggen.

 • Noma 120 New YorkNoma New York dører gir et eksklusivt og stilsikkert uttrykk uten at det går på kompromiss på prisen. De to dørene, som møtes i en stilfull vinkel, kan åpnes både inn-og utover. 

Noma serien skiller seg ut fra de andre seriene, med fokus på det sorte. Samtidig får du en løsning med smart funksjonalitet i moderene design. 

 • Noma 120 FrameNoma Frame dører gir badet ditt det eksklusive uttrykk,uten at det går på kompromiss på prisen. De to svingdørene, som møtes i en stilfull vinkel, kan åpnes både inn-og utover. Noma er unik, med fokus på det svarte samt funksjonalitet på badet.

 • Noma 120 firkantet hjørneløsning har fokuset på det svarte med enmer lysere touch. løsningen har kun svarte profiler på veggen, som gir løsningen en mer enkel rammeuttrykk, men samtidig skaper litt dramatikk på badet. De to dørene, som møtes i en stilfull vinkel, kan åpnes både inn-og utover.

 • Noma 135 Frame&New YorkNoma 135 hjørneløsning består av en fastveggog en svingdør, som gir ditt bad det eksklusive uttrykk. Svingdøren, som møtes i en stilfull vinkel med fastveggen, kan åpnes både inn-og utover. Noma serien er unik, med fokus på det svarte samt funktionalitet på badet. Fås både som høyre og venstre versjon.

Dusjløsninger fra Noma-serien
 1. Strømberg NOMA 110 HJØRNE FOLDEDØR 90CM
  Strømberg Bad Strømberg NOMA 110 HJØRNE FOLDEDØR 90CM
  kr 15 990
  - +
 2. Strømberg NOMA 120 NEW YORK HJØRNE 90CM
  Strømberg Bad Strømberg NOMA 120 NEW YORK HJØRNE 90CM
  kr 14 290
  - +
 3. Strømberg NOMA 120 NEW YORK HJØRNE 80CM
  Strømberg Bad Strømberg NOMA 120 NEW YORK HJØRNE 80CM
  kr 14 290
  - +
 4. Strømberg NOMA 135 FRAME FASTVEGG + DØR 90CM VENSTRE
  Strømberg Bad Strømberg NOMA 135 FRAME FASTVEGG + DØR 90CM VENSTRE
  kr 13 790
  - +

Lucca-serien gir deg endeløse muligheter til å skape din helt personlige drømmedusjløsning. Dette er skreddersydd dansk design - minimalisme. Lucca-serien er en tidløs, unik og elegant dusjskjermløsning med 25 års garanti. Dusjskjermløsningen er ikke vanntett som i et dusjkabinett, men skjermer for dusjens vannstråler. Dusjveggene fås i åtte forskjellige glasstyper, åtte forskjellige grep samt hengsler og beslag i fire vakre overflater: krom, børstet krom, matt svart og messing.

 • Lucca 20 er en solid og stilfull svingdør, og passer derfor til nesten alle dusjnisjer. Samtidig finner du her den perfekte match til enhver veggflate, enten det er glass, betong eller fliser.
 • Lucca 90 er en praktisk og elegant modell som er svært enkel å holde ren. Døren kan åpnes både innover og utover fri fra gulvet. Stilrent design til moderat pris.
 • Lucca 110 Denne minimalistiske foldedørmodellen er designet for å gi deg ekstra plass på badet. De to dørene, som møtes i en stilfull vinkel, kan åpnes både inn- og utover. Når dusjveggene ikke er i bruk, kan dørene foldes helt opp lang.
 • Lucca 120 skiller seg ut med sitt rene, enkle og kvalitetsbevisste uttrykk. Med dens enkle hengsler, får man en løsning med dansk design i særklasse.
Dusjdører fra Luca-serien
 1. Lucca 20 enkel svingdør, STD 90, kro
  Strømberg Bad Lucca 20 enkel svingdør, STD 90, kro
  kr 6 490
  - +
 2. Lucca 90 pentagon hjørne
  Strømberg Bad Lucca 90 pentagon hjørne
  kr 27 490
  - +
 3. Lucca 160 Firkantet hjørneløsning, valgfrie beslag/glasstyper-lages på mål
  Strømberg Bad Lucca 160 Firkantet hjørneløsning, valgfrie beslag/glasstyper-lages på mål
  kr 39 990
  - +
 4. Lucca 95 pentagon hjørne
  Strømberg Bad Lucca 95 pentagon hjørne
  kr 27 490
  - +
Se alle dusjvekker fra Noma og Lucca-serien her


Savona er en stilren løsning til en moderat pris. Samtidige er det en praktisk og elegant modell som er meget lett å holde ren. Døren kan åpnes både inn- og utover og hengsles med integrert heve-/senkefunksjon som løfter glasset fri fra gulvet. Grunnmodellene i serien kan kombineres, slik at du enkelt kan skape en dusjløsning som matcher dine behov og preferanser.

 • Savona 20 er en solid og stilfull svingdør som fås i fem størrelser eller skreddersøm, og passer derfor til nesten alle dusjnisjer. Samtidig finner du her den perfekte match til enhver veggflate, enten det er glass, betong eller fliser. Hengslene er designet med en smart løftefunktion, så døren heves fra gulvet når den åpnes.
 • Savona 60 Glassene i Savonas eksklusive dører møtes i en fin bue og holdes sammen av magnetlukking i midten. Takket være hengslenes smarte løftefunksjon løftes dørene opp fra gulvet når de åpnes. Dørene kan åpnes både utover og innover, og avskjermingen krever derfor kun et minimum av plass når den ikke er i bruk. Savona har profiler i krom og fås i tre størrelser. Velg mellom to typer glass som gir lys og luft til badet. 
 • Savona 110 er en praktisk og elegant modell som er svært enkel å holde ren. Døren kan åpnes både innover og utover, og er hengslet med integrert heve-/senkefunksjon som løfter glasset opp fra gulvet. Stilrent design til moderat pris
 • Savona 120 er solid, enkel og i uovertruffen kvalitet. De to dørene møtes i en stilfull vinkel, og kan åpnes både inn- og utover. Når dusjveggene ikke er i bruk, kan dørene foldes helt inn mot veggene. Dørene har en smart løftefunksjon i hengslene, slik at de heves fra gulvet når de åpnes.
Walk-in
 • Fast dusjvegg er ofte den enkleste løsningen og også den beste. En løsning fra Strømbergs WalkIn-serie gir deg lett adgang og god romslighet samtidig en elegant og luksuspreget atmosfære. Det minimalistiske designet og det faktum at det verken er dører eller andre bevegelige deler viser hvor utpreget det helt enkle design kan bli. Bla videre til neste side og oppdag den eksklusive serien med fastvegger.
 • Walk-In 205 Faste dusjvegger er ofte de enkleste og beste løsningene. Walk-In 205 gir deg enkel adgang, god romslighet og et minimum av vedlikehold og skaper samtidig en elegant og luksuspreget atmosfære. Det minimalistiske designet og det faktum at det verken er dører eller andre bevegelige deler, viser nettopp hvor flott et helt enkelt design kan være.
 • Walk-In 205Frame&New York Skap litt dramatikk på badet ditt med Walk-In 205 Frame eller New York fastvegg og gi et eksklusiv uttrykk, uten at gå på kompromiss med prisen. En enkel fastvegg gir deg god romfølelse og et minimum av rengjøring, som samtidig skaper en elegant og luksuspreget atmosfære.
 • Walk-In 435 New York - en frittstående vegg med to beslag som holder den loddrette glassplaten trygt på plass mot veggen. Opplevelsen bak glasset er vanskelig å overgå med rikelig av plass. Beslag fås i matt svart, som vist.
Badekarvegger
 • Denne serien er til deg som vil kombinere dusj og badekar. Du kan velge en løsning fra en av våre serier – alt fra kromprofiler til messingbeslag. Vi gir deg muligheten til å skape ditt drømmebad med de farger og kombinasjoner du ønsker. Med en badekarvegg skaper du en enkel og smart kombinasjon av bad og dusj. Badekarveggen i minimalistisk dansk design plasseres på badekarkanten for å beskytte resten av badet for vann.
 • Lucca 70 Skap ditt drømmebad med de farger og kombinasjoner du ønsker fra Lucca-seriens forskjellige beslagfarger og glasstyper. Beskytt ditt bad for vann og gi det en eksklusiv og minimalistisk atmosfære med en enkel og smart badekarvegg.
 • Noma 70 New York Skap litt dramatikk på ditt drømmebad med en New York badekarvegg og gi ditt rom enda mer stemning. Kombiner bad og dusj og beskytt ditt bad for vann. 
 • Noma 70 Frame Med en badekarvegg skaper du en enkel og smart kombinasjon av bad og dusj. Frame-veggen plasseres på badekarkanten for å beskytte resten av badet for vann, samtidig med å være minimalistisk og dansk design.
 • Med en badekarvegg skaper du en enkel og smart kombinasjon av bad og dusj. Frame-veggen plasseres på badekarkanten for å beskytte resten av badet for vann, samtidig med å være minimalistisk og dansk design.
 • Savona 70 dusjvegg til badekar er svingbar med justerbare hengsler/veggprofiler og passer til alle badekar. En smart løsning - ingen våte og fuktige badeforheng. 
Se alle våre badekarvegger fra Strømberg Bad her
Mer fra Savona, Noma, Walk-in og Lucca-seriene
 1. Savona Flex dusjdører 990x990mm
  Strømberg Bad Savona Flex dusjdører 990x990mm
  kr 12 990
  - +
 2. Savona Flex dusjdører 890x890mm
  Strømberg Bad Savona Flex dusjdører 890x890mm
  kr 11 790
  - +
 3. Savona Flex dusjdører 890x890mm
  Strømberg Bad Savona Flex dusjdører 890x890mm
  kr 14 340
  - +
 4. Savona Flex dusjdører 790x790mm
  Strømberg Bad Savona Flex dusjdører 790x790mm
  kr 11 790
  - +
 5. Strømberg WALK-IN 205 NEW YORK FASTVEGG, STD 900MM - 10MM GLAS
  Strømberg Bad Strømberg WALK-IN 205 NEW YORK FASTVEGG, STD 900MM - 10MM GLAS
  kr 15 990
  - +
 6. Strømberg WALK-IN 205 NEW YORK FASTVEGG, STD 800MM - 10MM GLAS
  Strømberg Bad Strømberg WALK-IN 205 NEW YORK FASTVEGG, STD 800MM - 10MM GLAS
  kr 13 990
  - +
 7. Strømberg WALK-IN 205 FRAME FASTVEGG, STD 800MM - 10MM GLAS
  Strømberg Bad Strømberg WALK-IN 205 FRAME FASTVEGG, STD 800MM - 10MM GLAS
  kr 13 990
  - +
 8. Strømberg NOMA 70 NEW YORK BADEKARVEGG, VENSTRE
  Strømberg Bad Strømberg NOMA 70 NEW YORK BADEKARVEGG, VENSTRE
  kr 6 990
  - +