Studenthybel, alt du trenger til badet

Rørgrossisten gleder seg på vegne av alle studenter nå som høstsemesteret snart er igang. Det kan være vanskelig å vite hva man trenger om det er første gangen man flytter hjemmefra. Det blir også endel slitasje på studenthybelen når man er mange som deler fellesarealer. Vi har funnet frem noen produkter det kan være kjekt å bytte ut på hybelen en gang imellom, sjekk ut disse tilbudene!

Studenttilbud:

TIGER DUSJKURV SORT: Lagring til å henge i dusjen eller på badet, kurvene er laget av plast, kan høydejusteres for større flasker, kroker på undersiden gir mulighet for lagring av svamp eller nal m.m.. Stengene er laget av rustfritt stål.

SEALSKIN BRIX DUSJFORHENG SORT: Str 180X200CM, forhenget er gjennomsiktig med de trendy rutene fra Soho dusjdører som gir et moderne industrielt uttrykk (ringer må bestilles separat).

DUSCHY DUSJFORHENGRINGER SORT: Pose inneholder 12 ringer, i fargen sort matt, enkle å sette på.

SEALSKIN GEOMETRIC SKITTENTØYSKURV: Mål: B40 x D30 x H50 cm. Hold orden på hybelen med skittentøyskurv som kan lukkes på toppen, med håndtak i syntetisk skinn, som gjør at den er lett å ta med ned til vaskerommet. Vanntett overflate gjør at den også fint kan stå på badet.

SEALSKIN DHELI BADEMATTE: 60x90 cm, myk overflate med antiskli underside,absorberer godt og kan tilogmed vaskes i vaskemaskin.

Ta en titt inn i nettbutikken for flere lignende produkter!

 1. Sealskin Brix Dusjforheng 180x200 Sort
  -15%
  Sealskin Sealskin Brix Dusjforheng 180x200 Sort
  Tilbudspris kr 187,00 Veil. pris kr 219,00
  - +
 2. Duschy dusjforhengringer C- matt sort
  -30%
  Duschy Duschy dusjforhengringer C- matt sort
  Tilbudspris kr 55,00 Veil. pris kr 79,00
  - +
 3. Sealskin Delhi badematte 60x90 mørk grå
  -11%
  Sealskin Sealskin Delhi badematte 60x90 mørk grå
  Tilbudspris kr 309,00 Veil. pris kr 349,00
  - +
 4. Sealskin Geometric Skittentøykurv
  -11%
  Sealskin Sealskin Geometric Skittentøykurv
  Tilbudspris kr 338,00 Veil. pris kr 379,00
  - +

Hos Rørgrossisten finner du det du trenger for å få det ryddig på studenthybel-badet. Vi har også vært studenter en gang og har funnet frem til noen produkter vi tror du kan trenge på hybelbadet for å holde det ryddig.

TIGER COLAR TOALETTRULLHOLDER MED HYLLE SORT: Her kan du legge fra deg mobilen eller andre ting mens du er på toalettet, du trenger ikke skru hull i veggen for å feste den, selvklebende feste følger med.

ESBADA VIPPE 2i1 TOALETTRULLHOLDER MED TOALETTRULL LAGRING SORT: Denne toalettrullholderen kan du ta med tilbake på rommet dersom du deler bad med fler. Flyttbar og ryddig lagring.

ESBADA HÅNDKLEHOLDER, TO ARMER, SORT: Høyde: 81 cm, to armer til håndklær eller klær, kan brukes på badet eller på rommet.

 1. Tiger Dusjkurv Shower Caddy 2-Store matt sort
  Tiger Tiger Dusjkurv Shower Caddy 2-Store matt sort
  Tilbudspris kr 1 499,00 Veil. pris kr 1 599,00
  - +
 2. Esbada Vippe 2i1 rund i matt sort
  Esbada Esbada Vippe 2i1 rund i matt sort
  Tilbudspris kr 471,00 Veil. pris kr 499,00
  - +
 3. Esbada Håndklestativ 2 stenger ovale rør matt sort
  Esbada Esbada Håndklestativ 2 stenger ovale rør matt sort
  Tilbudspris kr 1 017,00 Veil. pris kr 1 099,00
  - +
 4. Tiger Colar toalettrullholder med hylle matt sort
  -10%
  Tiger Tiger Colar toalettrullholder med hylle matt sort
  Tilbudspris kr 451,00 Veil. pris kr 499,00
  - +

Når hybelen trenger en vask!

Rørgrossisten har gjort jungelen av vaskemiddel enkel, nå trenger du ikke en rengøringsspray for de forskjellige rommene eller flatene. NORENCO SUVEREN TIL ALT: Dette vaskemiddelet er faktisk Miljøvennlig, besparende og effektivt.

SUVEREN er et produkt som kan brukes på alle vaskbare overflater, fjerner: fett, bakterier, virus, lukt, sopp, olje, flekker, sot, kliss og fargestoffer. Fjerner også flekker på tekstil.

Når sprayflasken er tom, kan du fylle med SUVEREN TIL ALT KONSENTRAT: Fyll med 50 ml Suveren konsentrat på srayflasken og bland ut resten med vann. 1 flaske konsentrat gir 20 flasker ferdigblandet spray.

BRUKSANVISNING: Spray på eller påfør SUVEREN med klut, mopp eller svamp på det som skal rengjøres.Tørk av med klut eller skyll av. For vanskelige flekker, la sprayen virke i ca. 1 minutt.

Godt for miljøet og lommeboka!