Frakt og levering

Vi har gratis frakt på alle kjøp over 2000,-kr i vår nettbutikk. Normalt har du varene på postkontoret innen 3-10 dager, i gjennomsnitt 3-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

For kjøp under 2000,-kr har vi fast frakt 350,-kr. og leveringstid er fra 3-10 dager. I gjennomsnitt 3-5 virkedager.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. Du blir belastet returkostnaden.

Noen varer sendes også direkte hjem til deg - da skal sjåfør ringe deg før varen ankommer. Det er ikke inkludert bærehjelp i frakten fra oss. Sjåføren leverer varer på bakkeplan. Er det en tomannsjobb må du sørge for å ha hjelp klar når forsendelsen ankommer.  Noen av varene sendes også direkte ut fra VVS-grossister. Her er sjåførene vant til å levere til byggeplasser – derfor kan noen varer bli levert på hjemmeadresse uten signatur eller beskjed.

Vi gjør oppmerksom på at mange av forsendelsene går i orginalforpakning. Om dette skal skal være en overraskelse så lønner det seg å hente pakken selv. Husk at du ikke må bestille håndverkere til montering av produktene før du har gjennomgått hele leveringen fra oss - det kan forekomme at varer er restet eller at varene er blitt borte/skadet under transport. Skulle noe mangle må du ta kontakt med oss så fort du kan. 

Vi minner om at monterte varer ikke kan returneres.  Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet. Frakt til Svalbard er utfordrende - vi tar ekstra betalt for forsendelse hit - dette må betales på forhånd. I tillegg er det langt fra alle av våre leverandører som tilbyr frakt til Svalbard – sjekk derfor med oss først om det i det hele tatt er mulig å få sendt varen/varene dit.